CURSURI
LIMBA ENGLEZA pentru COPII clasa I si a II-a

Cursuri limba engleza copii Bucuresti, sector 6


Cursurile de Limba Engleza pentru SCOLARI clasa a II-a se organizeaza astfel:
• Durata sedinta: 2 ore;

Pret: 40 lei/2 ore (in grup de 5-10 copii)
Preturi materiale de lucru (nu sunt incluse in pretul cursului):
• Welcome Starter b, Pupil's book (Manualul elevului) - 34 lei (sem. I)
• Welcome Starter b, Activity book (Caiet de activitati) - 25 lei (sem. I)
• Welcome 1, Pupil's book (Manualul elevului) - 34 lei (sem. II)
• Welcome 1, Workbook (Caietul elevului) - 26 lei (sem. II)

Plata se face per modul, astfel:
• integral (16 sedinte) - beneficiati de o reducere de 10%: 576 lei
• in 2 transe (8 sedinte): 320 lei
• in 4 transe (4 sedinte): 160 lei (pentru cursurile de sambata)

Cursul Welcome Starter b
Cursul general de invatare a limbii engleze pentru clasa a II-a este structurat in 3 parti, fiecare incluzand 2 unitati de invatare.
Fiecare parte dezvolta o anumita tema, intr-un mod atractiv pentru copii, prin intermediul unor personaje simpatice: Cecil Mouse, Ellie May si a duhului lampii, Masid.

Manualul dezvolta cele 4 abilitati de comunicare: vorbire, citire, scriere, ascultare, prin intermediul unor activitati interactive, redarea unor dialoguri si situatii din viata reala, cantece, poezii rimate si jocuri. Fiecare unitate se incheie cu o activitate ce genereaza buna dispozitie, iar fiecare parte se incheie cu o sectiune de recapitulare si evaluare.

Interesul copiilor pentru invatarea limbii engleze este sustinut si prin intermediul episoadelor de desene animate cu dialoguri simple in limba engleza, a sectiunilor de cultura generala din universul anglofon si a modelelor pentru realizarea unui proiect personalizat, a paginilor speciale dedicate sarbatorilor (Craciun, Pasti) si a diplomei de absolvire a cursului. Sunt incluse pagini cu abtibilduri pentru a fi utilizate in cadrul activitatilor, dar si pentru acordarea de calificative (excellent, well done, bravo), al caror rol este de a-i incuraja si motiva pe cei mici in procesul de invatare a limbii engleze.
Cursul Welcome 1
Cursul de limba engleza Welcome 1 este un curs general pentru invatarea limbii engleze, nivel primar, aprobat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului pentru clasa a III-a.
Este structurat in 14 unitati de invatare, iar fiecare modul dezvolta o anumita tema, intr-un mod atractiv pentru copii, prin intermediul aventurilor a 8 personaje: copiii - Wendy, Tom, Eddy, Lin, Cindy si Oscar, al duhului lampii, Masid si al papagalului Eric.
Manualul dezvolta in continuare cele patru abilitati: vorbire, citire, scriere, ascultare, prin intermediul unor activitati interactive, redarea unor dialoguri si situatii din viata reala, cantecele, poezii rimate si jocuri.
Fiecare unitate se Óncheie cu o activitate ce genereaza buna dispozitie, iar dupa fiecare 3-4 unitati de invatare se gaseste o sectiune de recapitulare si autoevaluare.
Manualul este conceput conform principiilor Cadrului European de Referinta nivelului A1.